Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
egyszercsakfelnottem

Amikor vége a nyárnak.

Zsu · 1 éve
Augusztus 28.....elmúlt ez a nyár. Jön az iskolakezdés, Nagyfiam 2. osztályba megy. Nagyon szépen teljesítette az elsőt, pedig rettegtem egész évben. Az osztályfőnök egy megragadt, mindenbe belekötős, csúnyán rámnézős nő, akinek mindig volt valami problémája....de folyton apróságokon akadt ki... lényeg a lényeg nem bírom. Nagyfiamat nagyon szereti mert okos gyerek, de túl sokat vár el tőle! Ő egy csendes visszahúzódó fiúcska aki már a szemével is árasztja a jóságot! Nem elfogultság! Ezt a tanárnéni is megmondta....de szerinte nem ártana bátorodnia ha később érvényesülni akar. Miért? Csak nagy hanggal, törtetéssel lehet ma már érvényesülni??? Mert akkor ez a világ egy korcs! És ha az én jólelkű, kedves, segítőkész fiamat nem fogadják majd el, akkor szívesen megmutatom milyen a stílusom ha én is "elkorcsosulok"! 
Rettegek az évkezdéstől. Rettegek hogy a fiamat azért fogja piszkálni a tanárnő mert "túl" csendes....utáltam az általános iskolát....most megint utálom. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Zsu
Mindig szerettem írni...ha jól belegondolok, mindig így tudtam magam igazán kifejezni. Visszahúzódó csendes jellemem miatt, sosem beszéltem túl sokat, csak annyit amennyit feltétlenül szükséges! Mióta Édesanya lettem ez valahogy megváltozott.... gyökerestül!