Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
egyszercsakfelnottem

Jóban ROSSZBAN...

Zsu · 1 éve
Mostanában rengeteget olvasok arról hogy kik válnak el, kik szakítanak...mintha ez valami divattá vált volna. Sokan szenvednek, hogy nem találják meg az igazit vagy éppen miért fulladt kudarcba a kapcsolatuk. Vajon miért? Mert megváltozott a felállás. A nők jóval önállóbbak lettek, nem hagyják magukat lealacsonyítani és a férfiak ezt valahogy nem tudják tolerálni. Hiszen gondoljátok végig, régen mi volt?! A nő otthon nevelte a gyerekeket, mosott, főzött, takarított, ez volt természetes! Nem volt internet, teljesen elfogadhatatlan volt, hogy egy nő akármilyen férfival szorosabb, baráti viszonyt ápoljon. 
Ez eltűnt....ha a nő úgy érzi nem jó valami, akkor továbblép. De! Most már mintha sportszerűen tennék. Minden kisebb nagyobb veszekedés után szakítanak, aztán 2 hét múlva újra dúl a szerelem, mintha mi sem történt volna! Ismerek olyat aki megházasodott, de össze vissza csalták egymást! 1 év múlva válás lett a vége! Miért? Mert már minden felgyorsult.....az emberek nem gondolkodnak csak cselekszenek! Ész nélkül! Nem figyelnek egymásra! Már a házasság sem arról szól amiről annak idején....a szerelemről ! Nem veszik komolyan ami elhangzik a tanácson vagy az Isten színe előtt a templomban. Persze tisztelet a kivételnek, de ha belegondolunk a legtöbb házasság, járás, kapcsolat igazából csak arról szól, hogy ne legyünk egyedül! Hogy ne egyedül kelljen helytállni a mai felgyorsult világban.....mert az embernek szüksége van valakire aki mellette van jóban és rosszban is...kérdés hogy vajon tudják e mit is jelent ez pontosan!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Sándor Norbert · 1 éve
Kedves Zsu!

Teljesen igazad van.  A jóban ROSSZban valóban ezt jelentené: a legrosszabbkor is amikor semmi sem happy, akkor is össze kell tartozni. Ezt jelentené a szeretet, amelynek nem a körülményeink kéne, hogy meghatározzanak. 
De nemcsak ők nem teszik meg azt, ami elhangzik Isten színe előtt. Úgy vélem ha a társadalom azt tenné ami Isten színe előtt elhangzik, a világ nem lenne ennyire eltorzult a szeretettel.
Isten Áldjon.
Zsu
Mindig szerettem írni...ha jól belegondolok, mindig így tudtam magam igazán kifejezni. Visszahúzódó csendes jellemem miatt, sosem beszéltem túl sokat, csak annyit amennyit feltétlenül szükséges! Mióta Édesanya lettem ez valahogy megváltozott.... gyökerestül!